ОГОЛОШЕННЯ

Ярмарок вакансій

Деталі

01 березня 2013 року о 11.00 за адресою вул. Пирогова, 9 (3 поверх, конференц-зала) відбудеться «Ярмарок вакансій-2013» для випускників 2012-2013 навчального року. Запрошуємо студентів 3, 4 і 5 курсу. При собі мати фото (розмір - паспорт) та ручку для заповнення анкет від потенційних работодавців.

Святкування Нового Року

Деталі

alt

22 грудня 2011 року о 16:00 в гуманітарному корпусі НПУ імені М.П. Драгоманова відбудеться святкування Нового Року організоване студентським активом Інституту соціології, психології та управління. Запрошуються всі бажаючі!

Перевибори студентського профорга

Деталі

alt

14 грудня 2011 року відбулися перевибори студентського профорга Інституту соціології, психології та управління. Новим профоргом була обрана студентка 1 курсу, 11 СЦ групи Коровицька Ірина. Вітаємо її з цією відповідальною місією та бажаємо успішної діяльності!

Дебют першокурсника

Деталі

alt

01 грудня 2011 року о 14:30 в гуманітарному корпусі НПУ імені М.П. Драгоманова (Тургенівська, 8/14) відбудется університетський дебют першокурсника. Честь нашого Інституту буде захищати група 11 СЦ, приходьте підримати наших студентів.

Оголошення

Деталі

alt  29 листопада в аудиторії 304 о 12 год.00 хв.

  відбудеться нарада з приводу розподілу 

  студентів випускних курсів (4го та 5го), 

  явка обов'язкова.

 


Презентація нового інтернет-порталу

Деталі

13 жовтня 2010 року о 13,00 у стінах університету (головний корпус НПУ, вул.Пирогова, 9, ауд 340) відбудеться презентація інтернет-порталу "Рідна країна".

Новий портал представлятиме автор ідеї, громадський і політичний діяч, Заступник Голови Верховної Ради України VI скликання Микола Томенко.

Вхід вільний.

Навчання за кордоном - це реально

Деталі

У вівторок, 12 жовтня, о 12:30 Студентська Рада НПУ ім. Драгоманова запрошує на презентацію Всеукраїнського молодіжного проекту "Step for education"!

Даний проект реалізовується за підтримки Європейського Руху в Україні та програми "Європейська освіта".

Після презентацій у ВНЗ буде проводиться Форум в рамках реалізації проекту "Step4Education" в форматі одноденного освітньо-консультаційного заходу 20 листопада 2010 року в м. Київ для молодих лідерів України, студентського самоврядування ВНЗ України, членів громадських організацій, профспілок, активу студентства.

Теми комунікативних блоків:

• Навчання за кордоном: міф чи реальність?
• Мотивація в освітньому просторі
• Можливості студентів, співпраця українських та польських ВНЗ
• Можливості навчання в країнах «Вишеградської 4-ки» (грантові програми)
• Політика країн ЄС щодо українського студентства
• Модель освіти за кордоном: рівні, кваліфікації, можливості
• Студентський досвід міжнародних навчальних програм
• Безкоштовне навчання за кордоном - хто платить?
• Креативність та освіта - шлях до успіху та зростання
• MBA-освіта для студентів

На презентації в НПУ ім. ДРАГОМАНОВА детально розкажуть про існуючі програми і гранти навчання за кордоном, які існують для цього можливості. Також презентатори проаналізують, чим відрізняється європейська освіта від української.

МІСЦЕ: ЦЕНТРАЛЬНИЙ КОРПУС НПУ ім. Драгоманова (вул. Пирогова, 9), АУДИТОРІЯ 340.
ДАТА і ЧАС: 12 жовтня, початок о 12:30.
Контактна особа: 068-803-24-97 (Дмитро)

Саміт "Україна/Грузія"

Деталі

9-14 жовтня Студентські Ради НПУ ім. Драгоманова та КНУ ім. Шевченка проводять "Студентський україно-грузинський саміт з питань становлення студентського самоврядування в пострадянському просторі у сучасних геополітичних умовах".

Головною метою проекту є обмін досвідом розвитку і становлення студентського самоврядування у пострадянському просторі з метою подальшої співпраці українських та грузинських університетів.

Участь у саміті візьмуть студентські ради Сухумського державного університету (Тбілісі, Грузія), НПУ ім. М.П.Драгоманова, КНУ ім. Т.Г. Шевченка, НТУУ "КПІ", НАУ (авіаційний), а також Українська Асоціація Студентського Самоврядування, Всеукраїнська Студентська Рада при МОН України, Студентська Рада Києва.

У програмі :

- презентації
- робочі зустрічі
- тренінги і конференції
- екскурсії історичними та культурними місцями Києва.

З будь-яких питань звертайтесь:
068-803-24-97 (Дмитро Стретович, заступник голови СР НПУ)

Вітаємо з початком навчального року!

Деталі

Шановні студенти та викладачі нашого інституту!

Ми вітаємо Вас з новим навчальним роком. Бажаємо творчого натхнення в роботі та навчанні, взаємо порозуміння та досягнення видатних успіхів!

Нехай 2010\2011 навчальний рік, стане ще однією міцною цеглиною, що ми покладемо в основу української освіти!

З повагою, Адміністрація порталу.

alt

Конкурс соціальної реклами "Сильна Україна - 2009"

Деталі Учасником конкурсу може бути кожна молода людина або група людей, які подадуть роботу на конкурс до вказаного терміну, повідомляє Міністерство України у справах сім'ї, молоді та спорту.
Переможці конкурсу у кожній номінації будуть нагороджені
Із запитаннями та пропозиціями звертатись - Володимир Куба 8 (068) 355 - 02 - 87
                                                                 Детальніше

Дебат-клуб

Деталі                                                               Дебат-клуб
Дебат-клуб – це об’єднання прихильників інтелектуально-риторичної гри «Дебати». 
Метою діяльності клубу є активізація та розвиток дебатного руху в ІСПУ НПУ, м. Києві, підтримка цілеспрямованої талановитої молоді, надання їй можливості брати активну участь у студентському житті України.
Із запитаннями та пропозиціями звертатись - Володимир Куба 8 (068) 355 - 02 - 87
                                                 Завантажити інформаційний пакет


 
   

Новини та оголошення  

   

Всього відвідувань  

9955302
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
2252
6712
28390
26639
86468
9498396
9955302

Your IP: 3.145.156.46
Server Time: 2024-04-20 08:52:54
   

GTranslate  

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
   

Вхід  

   
© ALLROUNDER

Використання матеріалів сайту можливе лише при згоді адміністрації порталу та активного посилання.
Всі права захищено!

Сайти, які підтримуються службою порталу


НПУ імені М.П.Драгоманова
Факультети
Інженерно-педагогічний факультет :: Історичний факультет :: Факультет іноземної філології :: Факультет інформатики :: Факультет менеджменту освіти та науки :: Факультет мистецтв імені Анатолія Авдієвського :: Факультет педагогіки та психології :: Факультет політології та права :: Факультет природничо-географічної освіти та екології :: Факультет психології :: Факультет соціально-економічної освіти та управління :: Факультет спеціальної та інклюзивної освіти :: Факультет української філології та літературної творчості імені Андрія Малишка :: Факультет фізичного виховання, спорту і здоров`я :: Факультет філософії та суспільствознавства :: Фізико-математичний факультет
Кафедри
Кафедра педагогчної творчості :: Кафедра педагогіки, теорія та історії педагогіки :: Кафедра методики викладання російської мови та світової літератури :: Кафедра етики та естетики :: Кафедра управління та євроінтеграції :: Кафедра філософії :: Кафедра інформатики
Персональні сайти
Андрущенко В.П. :: Бех В.П. :: Жалдак М.І. :: Борисенко В.Й. :: Франчук В.М. :: Франчук Н.П.
Інші сайти
Асоціація випускників :: Система управління електронними курсами НПУ :: Система управління електронними курсами інституту інформатики :: Система управління електронними курсами інституту інформатики (студенти) :: Простір гуманітарної комунікації :: Лабораторія археологічних досліджень :: Кабінет-музей М.П.Драгоманова :: Україна і становлення конституціоналізму в Європі :: Центр культури. НПУ