Жижко Тетяна Анатоліївна

Деталі

 

Основна інформація

zhizhko

Жижко Тетяна Анатоліївна

Кандидат педагогічних наук, доцент, професор кафедри управління та євроінтеграції Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова.

Викладає наступні дисципліни:   основи кадрового менеджменту, управління персоналом, основи менеджменту.

Біографічні дані

У 1992 році закінчила Черкаський державний педагогічний інститут ім. 300-річчя возз’єднання України і Росії за спеціальністю «Хімія і обслуговуюча праця» та отримала кваліфікацію «Вчитель хімії та обслуговуючої праці та звання вчитель середньої школи». У 1995 році отримала другу вищу освіту, закінчивши Міжгалузевий інститут підвищення кваліфікації та перепідготовки спеціалістів при Полтавському кооперативному інституті за спеціальністю «Менеджмент у невиробничій сфері» та отримала кваліфікацію «Економіст, менеджер невиробничої сфери».

Після закінчення вищого навчального закладу працювала майстром виробничого навчання, а з 1994 року викладачем Черкаського економіко-правового коледжу. З 2000 по 2003 рік аспірантка Черкаського державного університету імені Б.Хмельницького зі спеціальності «Педагогіка» та за сумісництвом викладач кафедри педагогіки вищої та загальноосвітньої школи Черкаського державного університету імені Б.Хмельницького.

З 2004 року працює в Національному педагогічному університеті імені М.П. Драгоманова на посаді доцента, а з 2009 року на посаді професора кафедри управління та євроінтеграції та начальника відділу кадрів університету (з 2004 року).

У 2004 році захистила кандидатську дисертацію на тему: «Педагогічні умови інтенсифікації навчально-виховного процесу у вищих навчальних закладах І-ІІ рівнів акредитації» за спеціальністю 13.00.04 - теорія і методика професійної освіти.

Автор понад 40 опублікованих наукових і навчально-методичних праць.

Має нагороди:

- нагрудний знак «Відмінник освіти України» (наказ Міністра освіти і науки України №872-к від 27.08.2007 р.);

- Орден «За працю та звитягу» за здобутки у галузі освіти і науки нагороджена (Указ Президента України №10/2010 від 11.01.2010 р.);

- Орден «Святої великомучениці Варвари» за заслуги з відродження духовності в Україні (Указ Патріарха Київського і Всієї Русі-України №639 від 28.09.2010 р.).

   

Всього відвідувань  

10025224
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
12400
31377
66640
31672
156390
9498396
10025224

Your IP: 18.188.61.223
Server Time: 2024-04-26 18:33:52
   

GTranslate  

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
   

Вхід  

   
© ALLROUNDER

Використання матеріалів сайту можливе лише при згоді адміністрації порталу та активного посилання.
Всі права захищено!

Сайти, які підтримуються службою порталу


НПУ імені М.П.Драгоманова
Факультети
Інженерно-педагогічний факультет :: Історичний факультет :: Факультет іноземної філології :: Факультет інформатики :: Факультет менеджменту освіти та науки :: Факультет мистецтв імені Анатолія Авдієвського :: Факультет педагогіки та психології :: Факультет політології та права :: Факультет природничо-географічної освіти та екології :: Факультет психології :: Факультет соціально-економічної освіти та управління :: Факультет спеціальної та інклюзивної освіти :: Факультет української філології та літературної творчості імені Андрія Малишка :: Факультет фізичного виховання, спорту і здоров`я :: Факультет філософії та суспільствознавства :: Фізико-математичний факультет
Кафедри
Кафедра педагогчної творчості :: Кафедра педагогіки, теорія та історії педагогіки :: Кафедра методики викладання російської мови та світової літератури :: Кафедра етики та естетики :: Кафедра управління та євроінтеграції :: Кафедра філософії :: Кафедра інформатики
Персональні сайти
Андрущенко В.П. :: Бех В.П. :: Жалдак М.І. :: Борисенко В.Й. :: Франчук В.М. :: Франчук Н.П.
Інші сайти
Асоціація випускників :: Система управління електронними курсами НПУ :: Система управління електронними курсами інституту інформатики :: Система управління електронними курсами інституту інформатики (студенти) :: Простір гуманітарної комунікації :: Лабораторія археологічних досліджень :: Кабінет-музей М.П.Драгоманова :: Україна і становлення конституціоналізму в Європі :: Центр культури. НПУ